Hungaruspa egészségügyi bemutató

2013.01.22, Kovalesen Vitalij. Fotó: Vitalii Kovalyshen

2013. január 18-án Kijevben a Magyar - Ukrán Business Club (az ukrán fiókjának igazgatója: Kovalisen Vitalij), a Тourmarine Kft. (igazgató: Balanyuk Tetiana) a Magyarország Kijevi Nagykövetség (a konzuli képviselet vezetője I.o. tanácsos Kollár János, továbbá a Gazdasági osztály Magyar Turizmus információs iroda vezetője Kabis Szvitlána) az Eurolab személyre szabott orvoslás európai klinikájának helyiségében „Szeretettel várjuk Magyarországon” c. projekt keretében tartották meg a Hungaruspa egészségügyi bemutatóját.

A prezentáción részt vettek a klinika vezetőszakorvosai:

- A orvos- epidemiológus: Natalia Zubec

- A klinikai - járó betegeket ellátó intézményvezető helyettese: Holod Marianna- belgyógyász

- A családorvosi ellátásért, orvoslási kérdésekért felelős - ügyvezető igazgató: Hetyman Oleszia

- Ideggyógyász specialista: Babenko Vaszily

- Kardiológus specialista: Korovina Viktória

- Nőgyógyász: Kucserenko Irina Vladimirovna

- Ortopéd specialista, az egészségügyi talpbélés helyes kiválasztásának és elkészítésének szakembere

- Endokrinológus: Szaveljeva Valentina

- A fejlesztésért felelős igazgató: Talavira Irina.

A prezentáció alatt Kovalisen Vitalij bemutatta a Magyar - Ukrán Business Club tevékenységének fő irányzatait, körvonalazta a „Szeretettel várjuk Magyarországon” c. projekt jelentősebb intézkedéseit. Ezen belül kiemelte az ukrán orvosok hajdúszoboszlói kihelyezett szemináriumának jelentőségét, a tapasztalatcsere és az egészségügyi központ felkészítésének szakszerű kiértékelésének vonatkozásában, a megelőzés, a gyógyítás és a rehabilitáció terén. Szóba került a magyarországi egészségügyi intézmények havonkénti bemutatása, és a szerződésekben vállalt kötelezettségek információs - és jogi hátterének biztosítása.

Az orvosokkal történő megbeszélés során megbeszélték a kihelyezett szeminárium azon kiemelt területeit, amelyek biztosítanák az egészségügyi központ minél hatékonyabb kihasználását.

Szvitlana Kabis, Magyarország kijevi nagykövetség turisztikai információs irodájának vezetője, mint minden esetben, most is odaadóan mesélt a magyar természet szépségeiről, kulturális és történelmi műemlékeiről, a magyar nemzet szokásairól a borkészítés ősi mesterségéről.

Szvitlana Kabis szavai mindenkit megérintettek, Magyarország szépségét a hallgatók a szívükbe zárták.

Balanyuk Tetiana"Тourmarine Kft. igazgatója megjegyezte, hogy az Eurolab személyre szabott orvoslást gyakorló klinikával folytatott sokéves együttműködés tapasztalata garantálja a paciensek teljes körű operatív és szakszerű kiszolgálását – Ukrajnában az intézménybe történő bejelentkezéstől egészen a külföldön folytatódó kezelés és rehabilitáció befejezéséig.

A cég szakember gárdája előkészíti a követséghez benyújtandó dokumentumokat, vállalja az utazás megszervezését és az egészségügyi biztosítás intézését, szakemberei a nap 24 órájában teljes körű tájékoztatatást biztosítanak.

Kollár János I.o. tanácsos Magyarország kijevi nagykövetség konzuli képviseletének vezetője megerősítette, hogy a hatályos törvényi szabályozás keretében készségesen segítségére lesz a klinika pacienseinek vízumbeszerzésének könnyítésében.

A Főkonzul Úr hangsúlyozta, hogy Magyarország és Ukrajna egészségügyi intézményeinek együttműködése fontos lépésnek minősül a két ország kapcsolatában, valamint hozzájárul Ukrajna sikeres EU-integrációjához. Kollár János a beszédét: „Szeretettel várjuk Magyarországon” szavakkal zárta.

Vitalij Kovalisen összegezte a megtartott prezentáció eredményeit, majd, azt követően az ünnepi fogadás keretében a résztvevőknek két órán keresztül lehetőséget biztosítottak a konstruktív eszmecserére a jövőbeni együttműködés vonatkozásában.

Tehát: „Szeretettel várjuk Magyarországon!”

Szolgáltatásaink

Az UMBC tagsággal rendelkező személyek a következő szolgáltatásokban részesülhetnek: tanácsadás, üzleti partnerekkel történő találkozók, illetve tárgyalások elősegítése, üzleti lehetőségek felkutatása

Fontos tudnivalók

Az UMBC nem foglalkozik üzleti közvetítéssel.A meghívó levelek, vízum ügyintézésben - kizárólag a klub tagjainak lehetséges. Kivételt képeznek a Klub rendezvényein résztvevő meghívott vendégek.

Rendezvények

A Klub tevékenységei között szerepel: különböző tematikájú konferenciák szervezése, üzleti találkozók, vacsorák lebonyolítása.