Ukrajnai látogatás

2012.12.31, Bánhalmi András.

2012 év végén az UMBC elnöke, Kravcsenko György úr és a klub titkára, Bánhalmi András úr Ukrajnában tett látogatást, először Kijevben majd Dnyepropetrovszkban.

Kijevben 3 nap erejéig csatlakozott hozzájuk Rádli József agrárvállalkozó, a klub egyik alapító tagja, akivel közös találkozókon vettek részt több agráripari cégcsoporttal, többek közt a Terra Food Holdinggal ahol találkoztak annak tulajdonosával Stanislav Voytovich úrral, Ivan Gerasimovich igazgató úrral és Fahmi Abderahimom úr exportért felelős igazgatójával.

Közösen ellátogattak a Magyar Nagykövetségre is, ahol Bayer Mihály Nagykövet úr fogadta a vendégeket. A konkrét találkozón a Nagykövetség részéről jelen volt Mórócz Miklós úr első beosztott és Berki Viktor harmad titkár úr. A Magyar Nagykövetséggel kölcsönös, folyamatos információcseréről történt szóbeli megállapodás.

Kravcsenko György és Bánhalmi András urak képviselték az UMBC-t több rendezvényen is: Többek között a kijevi  nemzetközi Trade Klub évzáró ünnepségén és a dnyepropetrovszki Business Class Club évzáró bankettjén, ahol egy együttműködési szerződés is aláírásra került, a klub vezetői között. Az UMBC részéről Kravcsenko György klub elnök illetve Bánhalmi András klub titkár, a dnyepropetrovszki business klub részéről Mikola Sevcsenko klub elnök illetve Irina Reznik a klub igazgatója írta alá a dokumentumot.

A Trade Klub kijevi rendezvénye lehetőséget adott a diplomáciai és kereskedelmi missziók képviselői előtt az UMBC bemutatkozására. A rendezvényen ismeretséget kötött az UMBC delegációja többek között Cserepes István úrral a Magyar Nagykövetség Kereskedelmi misszió vezetőjével, illetve a Trade Klub titkárával Valeriy Baliasny úrral is.

Tavasszal megrendezésre kerül Hajdúszoboszlón egy gyógyturizmussal foglalkozó mini konferencia, melynek szervezésében aktív szerepet vállal a nemrégiben klubtaggá vált kijevi TourMarine utazási iroda is. Az utazási iroda igazgatójával Balaniuk Tatianával illetve a cég kereskedelmi igazgatójával Vitalii Kovalishinnel átbeszélésre került a konferencia előkészítése.

A klub elnöke és titkára tárgyalásokat folytatott a dnyepropetrovszki Termi igazgatójával, illetve a Stepova agráripari komlexum elökével Leonid Rissine úrral is.

Az UMBC vezetősége köszönetét fejezi ki a klub tagjainak a Tour Marine utazási iroda vezetőségének Tatiana Balaniuknak illetve Vitalij Kovalishnek, valamint a dnyepropetrovszki Business Klub részéről Irina Reznik úrhölgynek, az UMBC delegációjának Ukrajnában nyújtott segítségéért.

Szolgáltatásaink

Az UMBC tagsággal rendelkező személyek a következő szolgáltatásokban részesülhetnek: tanácsadás, üzleti partnerekkel történő találkozók, illetve tárgyalások elősegítése, üzleti lehetőségek felkutatása

Fontos tudnivalók

Az UMBC nem foglalkozik üzleti közvetítéssel.A meghívó levelek, vízum ügyintézésben - kizárólag a klub tagjainak lehetséges. Kivételt képeznek a Klub rendezvényein résztvevő meghívott vendégek.

Rendezvények

A Klub tevékenységei között szerepel: különböző tematikájú konferenciák szervezése, üzleti találkozók, vacsorák lebonyolítása.