UMBC kihelyezett ülése

2012.12.02, Bánhalmi András.

2012. november 30-án, Komáromban került megrendezésre az UMBC rendhagyó kihelyezett ülése, illetve az azt követő évzáró vacsora a Juno Hotelben.

A találkozón részt vett Dr. Molnár Attila, Komárom polgármestere is. Rövid prezentációt tartott a meghívottaknak, amelyben bemutatta Komárom történelmét, fejlődését. Felhívta a figyelmet a város vonzáskörzetében rejlő lehetőségekre is, kiemelve Komárom kedvező földrajzi elhelyezkedését, ami nagyban felkeltheti a befektetők figyelmét.

A prezentációt követően az Ukrán-Magyar Business Klub elnöke, Kravcsenko György úr - a részvevők rövid bemutatkozását követően - elmondta, hogy a pontosan egy éve alapított klubnak mozgalmas és nehéz éve volt, de a sikerek sem kérdőjelezhetők meg. Beszámolt továbbá arról, hogy decemberben a klub titkárával, Bánhalmi András úrral, akivel közös vállalkozásuk is van, Ukrajnába utaznak tárgyalni. A tárgyalások a mezőgazdaság és a turizmus témaköröket érintik majd. Útjuk során képviselni fogják az UMBC-t a meglátogatni kívánt üzletember klubok ez idő alatt megrendezésre kerülő rendezvényein is.

A komáromi találkozóra érkezett Ukrajnából egy - VIP vendégkörre szakosodott -, Tourmarine nevű utazási iroda két tulajdonosa. Felszólalásukban kifejtették, hogy a turizmus Magyarország irányába abszolút kiaknázatlan Ukrajnából, a lehetőségek tálcán kínálkoznak mind két fél számára. Jelezték szándékukat a klubba történő belépésükkel kapcsolatosan.

Az Ukrán Nagykövetség képviseletében Balogh István nagykövetségi titkár úr további támogatásáról biztosította a klubot. Dr. Molnár Attila urat meghívta egy kötetlen beszélgetésre Jurij Mushka nagykövet úrhoz a közeljövőben.

Végül Kravcsenko úr az ülést a már a felvételt nyert új klubtagok befogadásával berekesztette, és kezdetét vette a zenés vacsora.

Szolgáltatásaink

Az UMBC tagsággal rendelkező személyek a következő szolgáltatásokban részesülhetnek: tanácsadás, üzleti partnerekkel történő találkozók, illetve tárgyalások elősegítése, üzleti lehetőségek felkutatása

Fontos tudnivalók

Az UMBC nem foglalkozik üzleti közvetítéssel.A meghívó levelek, vízum ügyintézésben - kizárólag a klub tagjainak lehetséges. Kivételt képeznek a Klub rendezvényein résztvevő meghívott vendégek.

Rendezvények

A Klub tevékenységei között szerepel: különböző tematikájú konferenciák szervezése, üzleti találkozók, vacsorák lebonyolítása.