Észak-alföldi régió

2012.08.02, Jurko.

Ennek aktualitása, hogy nyilvánvalóvá vált az Észak-alföldi régió kiemelt szerepe az ukrán-magyar gazdasági és üzleti kapcsolatok fejlesztésében. Ezért az UMBC régióigazgatóságot hoz létre az Észak-alföldi térségben, Debrecen központtal. A régióigazgatóság fő feladata az ukrán-magyar gazdasági kapcsolatok előremozdítása lenne az Észak-alföldi régióban.

Kiemelt területek:

1. Gyógy – sport – és egészségturizmus;

2. mezőgazdaság és élelmiszeripar;

3. ipari parkok-logisztika;

4. invesztációs projektek.

A térségi igazgatóság fő célja továbbá a magyar-ukrán üzleti partnerek egymással való megismertetése, a régióban rejlő gazdasági lehetőségek bemutatása, valamint közös sikeres üzleti együttműködési projektek létrehozása.

Szolgáltatásaink

Az UMBC tagsággal rendelkező személyek a következő szolgáltatásokban részesülhetnek: tanácsadás, üzleti partnerekkel történő találkozók, illetve tárgyalások elősegítése, üzleti lehetőségek felkutatása

Fontos tudnivalók

Az UMBC nem foglalkozik üzleti közvetítéssel.A meghívó levelek, vízum ügyintézésben - kizárólag a klub tagjainak lehetséges. Kivételt képeznek a Klub rendezvényein résztvevő meghívott vendégek.

Rendezvények

A Klub tevékenységei között szerepel: különböző tematikájú konferenciák szervezése, üzleti találkozók, vacsorák lebonyolítása.